Categorieën

Acar RCS gerecycled plastic 360 auto telefoonhouder


VB6C3V
XD Collection

Universele en 360 graden draaibare autohouder gemaakt van RCS (Recycled Claim Standard) gecertificeerd gerecycled ABS. Totaal gerecycled gehalte: 37% op basis van totaal gewicht van het artikel. RCS-certificering zorgt voor een volledig gecertificeerde toeleveringsketen van de gerecyclede materialen. Klik eenvoudig het item op uw luchtrooster en plaats uw mobiele telefoon (tot 6 ") in de houder. Gemaakt van hittebestendig gerecycled ABS en sterk silicone om het artikel duurzaam te maken en te voorkomen dat het tijdens het rijden van uw luchtrooster valt. Met roestvrijstalen mechanisme aan de binnenkant om ervoor te zorgen dat uw telefoon op zijn plaats blijft.
Conform richtlijn 91/338/EC betr. cadmium gehalte, Conform V.S richtlijn betr. loodgehalte, Conform richtlijn REACH en ZEK 01-4-08 betr. PAHS gehalte, Conform richtlijn betr. phtalate gehalte, Vrij van korte en middellange gechloreerde paraffineketens, Recycled Claim Standard certificaat

Packaging : Geschenkverpakking

All print codes : Pad Print - Print code default : Tampondruk - artikel voorzijde - 30 x 10 mm - max color : 5

Social Audits : BSCI

Total CO2 emissions : 0,13.

13123
1
71 x 25 x 55 mm
268 x 505 x 275 mm
cardboard_box
42,5 gr
27,5 gr
6100 gr
zwart, wit
ABS gerecycld, Siliconen
4.24 € Excl. BTW

Universele en 360 graden draaibare autohouder gemaakt van RCS (Recycled Claim Standard) gecertificeerd gerecycled ABS. Totaal gerecycled gehalte: 37% op basis van totaal gewicht van het artikel. RCS-certificering zorgt voor een volledig gecertificeerde toeleveringsketen van de gerecyclede materialen. Klik eenvoudig het item op uw luchtrooster en plaats uw mobiele telefoon (tot 6 ") in de houder. Gemaakt van hittebestendig gerecycled ABS en sterk silicone om het artikel duurzaam te maken en te voorkomen dat het tijdens het rijden van uw luchtrooster valt. Met roestvrijstalen mechanisme aan de binnenkant om ervoor te zorgen dat uw telefoon op zijn plaats blijft. Conform richtlijn 91/338/EC betr. cadmium gehalte, Conform V.S richtlijn betr. loodgehalte, Conform richtlijn REACH en ZEK 01-4-08 betr. PAHS gehalte, Conform richtlijn betr. phtalate gehalte, Vrij van korte en middellange gechloreerde paraffineketens, Recycled Claim Standard certificaat Packaging : Geschenkverpakking All print codes : Pad Print - Print code default : Tampondruk - artikel voorzijde - 30 x 10 mm - max color : 5 Social Audits : BSCI Total CO2 emissions : 0,13.