Categorieën

Anti-Diefstal Rugzak Komplete


0TH7BY

Antidiefstal-rugzak in duurzaam polyester 300D materiaal. Met antidiefstalvak aan de achterkant voor waardevolle voorwerpen. Binnenvak met USB-uitgang voor powerbank-aansluiting - niet inbegrepen -. Inclusief micro-USB-kabel voor totaal comfort bij het opladen van elektronische apparaten. Zijvak met RFID-bescherming en gevoerde compartimenten voor tablets tot 10 inch groot en notebooks tot 15 inch groot. Bevestigingsriem voor trolley en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, met binnen- en buitenzakken. Verstelbare, gewatteerde, schouderbanden en achterkant met voering.
Zak met RFID Bescherming. USB Verbinding. Gewatteerd Laptop en Tablet Compartiment. Gewatteerde Achterzijde en Schouderbanden
Composition : Polyester 300D.

5000
1
280 x 400 x 120 mm
450 x 340 x 600 mm
cardboard_box
400 gr
169 gr
13500 gr
marineblauw, rood, zwart, blauw, grijs
Polyester
9.80 € Excl. BTW

Antidiefstal-rugzak in duurzaam polyester 300D materiaal. Met antidiefstalvak aan de achterkant voor waardevolle voorwerpen. Binnenvak met USB-uitgang voor powerbank-aansluiting - niet inbegrepen -. Inclusief micro-USB-kabel voor totaal comfort bij het opladen van elektronische apparaten. Zijvak met RFID-bescherming en gevoerde compartimenten voor tablets tot 10 inch groot en notebooks tot 15 inch groot. Bevestigingsriem voor trolley en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, met binnen- en buitenzakken. Verstelbare, gewatteerde, schouderbanden en achterkant met voering.Zak met RFID Bescherming. USB Verbinding. Gewatteerd Laptop en Tablet Compartiment. Gewatteerde Achterzijde en SchouderbandenComposition : Polyester 300D.