Categorieën

Set Gregory


7B4BTT

Stijlvolle premium set inclusief:Dubbellaagse thermosfles van gerecycled roestvrij staal met matzwarte afwerking en een inhoud van 500 ml. Matzilveren metalen handgreep, met roestvrijstalen badge.RPET-notitieblok in elegant zwart, met speciaal metalen detail voor laserbranding. Inclusief elastieken banden en stoffen bladwijzer. Binnenwerk met 80 vellen, lay-out met één streep. Met RPET-logo.Opvouwbare paraplu met een diameter van 98 cm in zwarte kleur. Gemaakt van 190T RPET pongee materiaal. Handmatig te openen, met winddicht mechanisme en glasvezel baleinen. Met draaghoes en bijpassende riemen. Met kenmerkend RPET-label.RPET balpen met matzwarte finish, draaimechanisme en blauwschrijvend.Het RPET-materiaal is gemaakt van gerecycled plastic om het hergebruik van plastic afval te stimuleren en de duurzaamheid van de planeet te bevorderen.Set gepresenteerd in een individuele matte afwerking, met een gestanste binnenzijde voor elk van de elementen van de set.
Thermoskan-Fles Gerecycled Roestvrij Staal, 500 ml. Notepad Polyester 300D RPET, Harde Kaft, 80 Blaadjes. Pen Polyester 300D RPET Inclusief
Composition : Paraplu Pongee 190T, Glasvezel Ribben, 21", Windbestendig. Pongee RPET Zakje.

115
1
355 x 75 x 310 mm
380 x 340 x 400 mm
cardboard_box
1790 gr
48.00gr
9700 gr
zwart
PET gerecycld, glasvezel
47.42 € Excl. BTW

Stijlvolle premium set inclusief:Dubbellaagse thermosfles van gerecycled roestvrij staal met matzwarte afwerking en een inhoud van 500 ml. Matzilveren metalen handgreep, met roestvrijstalen badge.RPET-notitieblok in elegant zwart, met speciaal metalen detail voor laserbranding. Inclusief elastieken banden en stoffen bladwijzer. Binnenwerk met 80 vellen, lay-out met één streep. Met RPET-logo.Opvouwbare paraplu met een diameter van 98 cm in zwarte kleur. Gemaakt van 190T RPET pongee materiaal. Handmatig te openen, met winddicht mechanisme en glasvezel baleinen. Met draaghoes en bijpassende riemen. Met kenmerkend RPET-label.RPET balpen met matzwarte finish, draaimechanisme en blauwschrijvend.Het RPET-materiaal is gemaakt van gerecycled plastic om het hergebruik van plastic afval te stimuleren en de duurzaamheid van de planeet te bevorderen.Set gepresenteerd in een individuele matte afwerking, met een gestanste binnenzijde voor elk van de elementen van de set.Thermoskan-Fles Gerecycled Roestvrij Staal, 500 ml. Notepad Polyester 300D RPET, Harde Kaft, 80 Blaadjes. Pen Polyester 300D RPET InclusiefComposition : Paraplu Pongee 190T, Glasvezel Ribben, 21", Windbestendig. Pongee RPET Zakje.