Categorieën

Kawartha biologisch dames t-shirt met korte mouwen


CYQ1YD
Elevate

Het Kawartha GOTS biologische V-hals t-shirt met korte mouwen voor dames is een stijlvolle en duurzame keuze. Gemaakt van 95% GOTS gecertificeerd biologisch katoen, met een stofgewicht van 200 g/m², is dit t-shirt niet alleen goed voor het milieu, maar ook zacht en comfortabel om te dragen. De 5% elastaan zorgt voor een zachte en rekbare pasvorm. Met zijn V-hals en korte mouwen is dit t-shirt zowel duurzaam als modern. De GOTS-certificering zorgt voor een 100% gecertificeerde toeleveringsketen van grondstof tot onze druktechnieken, waardoor dit kledingstuk een milieuvriendelijke keuze is.

Dit artikel kan alleen met GOTS/GRS gecertificeerde druktechnieken bedrukt worden om de certificering van het volledige product te garanderen. Bij onbewerkte bestellingen bevestig je dat je dit product niet zult bedrukken.

Materials : Single Jersey knit van 95% GOTS gecertificeerd organisch katoen en 5% Elastane, 200 g/m2

Green Points Total :67 - CO2 foot print : 1,124

Printing default : Zeefdruk - linker borst - max color : 5 - 90 x 90 mm .

7856
1
580 x 240 x 380 mm
cardboard_box
10000 gr
klassiek turquoise, grijs onweer, wit, rood, blauw, marineblauw, mélangé, zwart
biologisch katoen, spandex
200 g/m²
XS, S, M, L, XL, XXL
17.20 € Excl. BTW

Het Kawartha GOTS biologische V-hals t-shirt met korte mouwen voor dames is een stijlvolle en duurzame keuze. Gemaakt van 95% GOTS gecertificeerd biologisch katoen, met een stofgewicht van 200 g/m², is dit t-shirt niet alleen goed voor het milieu, maar ook zacht en comfortabel om te dragen. De 5% elastaan zorgt voor een zachte en rekbare pasvorm. Met zijn V-hals en korte mouwen is dit t-shirt zowel duurzaam als modern. De GOTS-certificering zorgt voor een 100% gecertificeerde toeleveringsketen van grondstof tot onze druktechnieken, waardoor dit kledingstuk een milieuvriendelijke keuze is. Dit artikel kan alleen met GOTS/GRS gecertificeerde druktechnieken bedrukt worden om de certificering van het volledige product te garanderen. Bij onbewerkte bestellingen bevestig je dat je dit product niet zult bedrukken. Materials : Single Jersey knit van 95% GOTS gecertificeerd organisch katoen en 5% Elastane, 200 g/m2 Green Points Total :67 - CO2 foot print : 1,124 Printing default : Zeefdruk - linker borst - max color : 5 - 90 x 90 mm .