Categorieën

Oplader Gresin


4R83EL

Complete magnetische draadloze oplader van 15 W, ontworpen voor het gelijktijdig opladen van smartphone, hoofdtelefoon en smartwatch. Het is een alles-in-één gadget: opvouwbaar, draagbaar, compact van formaat en zeer veelzijdig. Inclusief een set synchroniserende oplaadkabels - geschikt voor gegevensoverdracht - met micro-USB-, type C- en Lightning-aansluitingen. Het wordt ook geleverd met een accessoire voor het uitwerpen van een simkaart. Gemaakt van resistent wit ABS en gepresenteerd in een aantrekkelijke, individueel ontworpen doos. Gebruiksaanwijzing in het Engels en Spaans beschikbaar. Gefabriceerd volgens RoHS-normen en in overeenstemming met de volgende veiligheidseisen: Beveiligingssysteem tegen oververhitting. Beveiligingssysteem tegen overbelasting. Blokkeersysteem om kortsluiting te voorkomen.
Oplaadkabel Set Inclusief. Geschikt voor data-overdracht. Micro USB, Type C en Lightning Connectie 5V DC 3A. SIM-Kaartuitwerper Inclusief
Composition : Draadloos 15W. Magnetisch.

200
1
90 x 26 x 65 mm
175 x 210 x 365 mm
cardboard_box
110 gr
6000 gr
wit
18.26 € Excl. BTW

Complete magnetische draadloze oplader van 15 W, ontworpen voor het gelijktijdig opladen van smartphone, hoofdtelefoon en smartwatch. Het is een alles-in-één gadget: opvouwbaar, draagbaar, compact van formaat en zeer veelzijdig. Inclusief een set synchroniserende oplaadkabels - geschikt voor gegevensoverdracht - met micro-USB-, type C- en Lightning-aansluitingen. Het wordt ook geleverd met een accessoire voor het uitwerpen van een simkaart. Gemaakt van resistent wit ABS en gepresenteerd in een aantrekkelijke, individueel ontworpen doos. Gebruiksaanwijzing in het Engels en Spaans beschikbaar. Gefabriceerd volgens RoHS-normen en in overeenstemming met de volgende veiligheidseisen: Beveiligingssysteem tegen oververhitting. Beveiligingssysteem tegen overbelasting. Blokkeersysteem om kortsluiting te voorkomen.Oplaadkabel Set Inclusief. Geschikt voor data-overdracht. Micro USB, Type C en Lightning Connectie 5V DC 3A. SIM-Kaartuitwerper InclusiefComposition : Draadloos 15W. Magnetisch.