Categorieën

SCX.design T20 30-delige schroevendraaier- en reparatieset in aluminium koffer


ZM5FD9

30-delige precisieschroevendraaierset met 28 bits en twee accessoires. De koffer van geoxideerd aluminium (15 x 3,6 x 3,6 cm) kan gepersonaliseerd worden met een gegraveerd logo. Door de compacte koffer kan alles gemakkelijk op één plek worden bewaard. De handschroevendraaier is perfect om elk klein apparaat te repareren en dankzij de vorm is hij gemakkelijk te gebruiken en te hanteren. Hij beschikt over een grote verscheidenheid aan bits, waardoor hij universeel is voor vele soorten doe-het-zelfactiviteiten. Elk type bit is gemarkeerd met een andere kleur om gemakkelijk te kunnen worden geïdentificeerd. De bits worden magnetisch door de schroevendraaier aangetrokken. De kit bevat ook een pincet om kleine voorwerpen op te pakken en een koevoet om behuizingen op te tillen en te openen. Verpakt in een geschenkverpakking (17 x 55 x 43,5 cm) met magnetische sluiting. Inclusief 3 jaar garantie.
Vanwege de zomervakantie worden alle bestellingen die voor 28 juli zijn bevestigd, uiterlijk op 4 augustus verzonden. Bestellingen die na deze datum worden bevestigd, worden vanaf dinsdag 29 augustus verzonden.
Materials : ABS Plastic, Aluminium
Green Points Total :12 - CO2 foot print : 3,749
Printing default : Lasergraveren - voorzijde - max color : 1 - 22 x 45 mm .

125
25
150 x 36 x 36 mm
250 x 190 x 630 mm
cardboard_box
260 gr
17000 gr
zwart
ABS, aluminium
37.56 € Excl. BTW

30-delige precisieschroevendraaierset met 28 bits en twee accessoires. De koffer van geoxideerd aluminium (15 x 3,6 x 3,6 cm) kan gepersonaliseerd worden met een gegraveerd logo. Door de compacte koffer kan alles gemakkelijk op één plek worden bewaard. De handschroevendraaier is perfect om elk klein apparaat te repareren en dankzij de vorm is hij gemakkelijk te gebruiken en te hanteren. Hij beschikt over een grote verscheidenheid aan bits, waardoor hij universeel is voor vele soorten doe-het-zelfactiviteiten. Elk type bit is gemarkeerd met een andere kleur om gemakkelijk te kunnen worden geïdentificeerd. De bits worden magnetisch door de schroevendraaier aangetrokken. De kit bevat ook een pincet om kleine voorwerpen op te pakken en een koevoet om behuizingen op te tillen en te openen. Verpakt in een geschenkverpakking (17 x 55 x 43,5 cm) met magnetische sluiting. Inclusief 3 jaar garantie. Vanwege de zomervakantie worden alle bestellingen die voor 28 juli zijn bevestigd, uiterlijk op 4 augustus verzonden. Bestellingen die na deze datum worden bevestigd, worden vanaf dinsdag 29 augustus verzonden. Materials : ABS Plastic, Aluminium Green Points Total :12 - CO2 foot print : 3,749 Printing default : Lasergraveren - voorzijde - max color : 1 - 22 x 45 mm .