Categorieën

H2O Active® Pulse 600 ml sportfles met flipcapdeksel


URBY9X

Enkelwandige sportfles met een stijlvolle ronde vorm. Fles is gemaakt van recyclebaar PET materiaal. Heeft een morsvrije, flipcapdeksel. Volume 600 ml. Mix en match kleuren om je perfecte fles te maken. Neem contact op met de klantenservice voor meer kleuropties. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Verpakt in een thuis-composteerbare polybag. BPA-vrij.
Beperkte voorraad van witte, oranje, rode en gele flessen, neem contact op met de customer service om de beschikbaarheid te controleren.
Materials : PET Plastic, PP Plastic
Certificates :SMETA
Green Points Total :41 - CO2 foot print : 0,362
Printing default : Zeefdruk rondom - rondom - max color : 4 - 230 x 55 mm Zeefdruk rondom: Door de rotatie van de machine wordt de plaatsing van het logo niet voor elk item gelijk uitgelijnd. Zeefdruk rondom meerkleurig: Minstens 1 mm tussenruimte tussen elementen met verschillende kleuren.

90000
50
203 x 79,5 x mm
400 x 490 x 500 mm
cardboard_box
84 gr
6300 gr
doorschijnend wit, wit, groen, aqua blauw, citron, rood, blauw, zwart, roos, paars
PET, polyproplyleen (PP)
4.62 € Excl. BTW

Enkelwandige sportfles met een stijlvolle ronde vorm. Fles is gemaakt van recyclebaar PET materiaal. Heeft een morsvrije, flipcapdeksel. Volume 600 ml. Mix en match kleuren om je perfecte fles te maken. Neem contact op met de klantenservice voor meer kleuropties. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Verpakt in een thuis-composteerbare polybag. BPA-vrij. Beperkte voorraad van witte, oranje, rode en gele flessen, neem contact op met de customer service om de beschikbaarheid te controleren. Materials : PET Plastic, PP Plastic Certificates :SMETA Green Points Total :41 - CO2 foot print : 0,362 Printing default : Zeefdruk rondom - rondom - max color : 4 - 230 x 55 mm Zeefdruk rondom: Door de rotatie van de machine wordt de plaatsing van het logo niet voor elk item gelijk uitgelijnd. Zeefdruk rondom meerkleurig: Minstens 1 mm tussenruimte tussen elementen met verschillende kleuren.