Categorieën

Jas Grifter


HE6LAB

RPET Soft jack gemaakt in 3 lagen, 340 g/m². Met 8000 mm membraan, waterdicht en ademend. Buitenkant van Soft Shell en binnenkant van zwart microfleece. Met buitenzak op de rechterborst en twee zijzakken met ritsen. Met centrale ritssluiting en omgekeerde ritsen op de zakken, inclusief zwarte trekkoorden. Raglanmouwen met klittenbandsluiting aan de manchet in het zwart. Bijpassende kinbeschermer en verstelbare tailleband met elastische band en stopper. RPET-label op de zoom van het kledingstuk.
Bestand Tegen Wind en Water
Composition : Drie Lagen. Buitenzijde: Soft Shell, 94% Polyester RPET/ 6% Elastaan. Binnenzijde: 100% Polyester Micropolar RPET. 340 g/ m2.

1
650 x 380 x 430 mm
cardboard_box
340 gr
12000 gr
zwart, rood, bouteille, marineblauw, grijs, blauw
PET gerecycld, spandex
S, M, L, XL, XXL, 3XL
25.20 € Excl. BTW

RPET Soft jack gemaakt in 3 lagen, 340 g/m². Met 8000 mm membraan, waterdicht en ademend. Buitenkant van Soft Shell en binnenkant van zwart microfleece. Met buitenzak op de rechterborst en twee zijzakken met ritsen. Met centrale ritssluiting en omgekeerde ritsen op de zakken, inclusief zwarte trekkoorden. Raglanmouwen met klittenbandsluiting aan de manchet in het zwart. Bijpassende kinbeschermer en verstelbare tailleband met elastische band en stopper. RPET-label op de zoom van het kledingstuk. Bestand Tegen Wind en Water Composition : Drie Lagen. Buitenzijde: Soft Shell, 94% Polyester RPET/ 6% Elastaan. Binnenzijde: 100% Polyester Micropolar RPET. 340 g/ m2.