Categorieën

T-shirt voor volwassenen Softstyle


7Y19VK
Gildan

Sterke, niet-pluizende stof.
Voelt zacht aan, comfortabel om te dragen.
Afneembaar etiket, gemakkelijk opnieuw te plaatsen.

100% katoen. Gemaakt van een zachte, enzymgewassen en ringgesponnen stof. Softstyle Midweight Fleece is een stof met een hoge steekdichtheid voor een glad bedrukkingsvlak en voorkomt pluizen wasbeurt na wasbeurt. De zachte ringgesponnen stof voelt aangenaam op de huid. Zonder stiksel, minder breed, kraag met ribboord. Nektape in de kraag en aan de schouders, voor meer comfort en duurzaamheid. Klassieke snit, zijnaden.

4370
1
60.00x62.00x47.00 cm
62.00x35.00x45.00 cm
cardboard_box
487 gr
487 gr
grijs gerookt, blauw koninklijk, marineblauw, roos, houtskool, blauw de Caraïben, zwart, babyblauw, wit, puur rood, clair, grijs onweer
Katoen
153 g/m²
S, M, L, XL, XXL, 3XL
7.82 € Excl. BTW

Sterke, niet-pluizende stof. Voelt zacht aan, comfortabel om te dragen. Afneembaar etiket, gemakkelijk opnieuw te plaatsen. 100% katoen. Gemaakt van een zachte, enzymgewassen en ringgesponnen stof. Softstyle Midweight Fleece is een stof met een hoge steekdichtheid voor een glad bedrukkingsvlak en voorkomt pluizen wasbeurt na wasbeurt. De zachte ringgesponnen stof voelt aangenaam op de huid. Zonder stiksel, minder breed, kraag met ribboord. Nektape in de kraag en aan de schouders, voor meer comfort en duurzaamheid. Klassieke snit, zijnaden.