Categorieën

Vest Jandro


J64VFY

Waterdicht, winddicht en ademend vest in een combinatie van RPET-materialen, gemaakt van gerecycled plastic, om het hergebruik van plastic afval te bevorderen en bij te dragen aan de duurzaamheid van de planeet: 300g/m2 softshell en elastaan aan de buitenkant met 100% polyester microfleece aan de binnenkant. Eco-embleem op de onderzoom van het kledingstuk. Met ritssluiting en inclusief borst- en zijzakken met onzichtbare ritssluiting en bijpassende trekkers. Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en in de maten S, M, L, XL, XXL.
Bestand Tegen Wind en Water
Composition : Buitenzijde: Soft Shell, 92% Polyester RPET/ 8% Elastaan. Binnenzijde: 100% Polyester Microfleece RPET. 300 g/ m2.

3104
1
250 x 630 x 430 mm
cardboard_box
300 gr
14500 gr
grijs, rood, blauw, marineblauw, zwart
recycled polyester, spandex
S, M, L, XL, XXL
18.06 € Excl. BTW

Waterdicht, winddicht en ademend vest in een combinatie van RPET-materialen, gemaakt van gerecycled plastic, om het hergebruik van plastic afval te bevorderen en bij te dragen aan de duurzaamheid van de planeet: 300g/m2 softshell en elastaan aan de buitenkant met 100% polyester microfleece aan de binnenkant. Eco-embleem op de onderzoom van het kledingstuk. Met ritssluiting en inclusief borst- en zijzakken met onzichtbare ritssluiting en bijpassende trekkers. Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en in de maten S, M, L, XL, XXL.Bestand Tegen Wind en WaterComposition : Buitenzijde: Soft Shell, 92% Polyester RPET/ 8% Elastaan. Binnenzijde: 100% Polyester Microfleece RPET. 300 g/ m2.